Schoolsoepie op school

Het lunchmoment op school biedt een ideale gelegenheid om extra groente aan te bieden aan onze kids. Het verrijkt het lunchmoment en geeft ze een gebalanceerde energiekick voor de rest van de dag! Een bijkomend voordeel op school: zien eten, doet eten! En voor ons als ouders een hele geruststelling als er al 75g groente in zit voor de avondmaaltijd!

Daarom vragen wij basisscholen actief de deuren te openen voor Schoolsoepie, zodat de kinderen met een Schoolsoepie abonnement 2x per week kunnen smullen van een lekker soepie op school!

Hoe werkt het?

5 verschillende soepies 
Als ouder sluit je een abonnement af voor jouw kids bij Schoolsoepie. Na aanmelding krijgen ze 2x per week een soepie op school geleverd. We hebben 5 verschillende soepies in ons assortiment. We bouwen de smaken in de introductiefase geleidelijk op. We starten eerst met de toegankelijke ‘rode soepen’ om vervolgens langzaamaan andere smaken te introduceren.

Zonder stukjes en op drinkbare temperatuur

De soepies bevatten geen stukjes. Ze worden afgevuld in speciale soepiebekers, die de soep op de juiste temperatuur houdt zodat de soep direct drinkbaar is. Uiteraard zijn de bekers makkelijk te openen en dicht te draaien door zowel de kleine als de grotere kinderhandjes.

2Ă— per week voor de lunchpauze op school geleverd

Iedere maandag & donderdag leveren wij de soepies in de bekers voor de lunchpauze op school af. We halen de lege bekers weer op en hebben wat hulp ingeschakeld voor de afwas.

Bestel Schoolsoepie op school

0