Schoolsoepie projecten

Naast de abonnementen, die Schoolsoepie aanbiedt aan ouders, werken wij ook projectmatig samen met scholen. Dankzij deze projecten voorzien wij (nog) meer kinderen van (nog) meer groente tijdens de lunch of andere schoolactiviteiten. Hierbij kun je denken aan buitendagen, natuurdagen, sportdagen, kooklessen, (Kerst)vieringen, etc. Of bijvoorbeeld gedurende een bepaalde periode 1x per week soep voor alle kids of bepaalde groepen van je school.

In deze samenwerkingen is uiteraard van alles mogelijk in aantallen, momenten en de duur van een project. Dus, mocht je als school eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden en meer beeld krijgen bij de kosten hiervan, neem dan contact met ons op via info@schoolsoepie.nl en wij komen graag vrijblijvend bij je langs!

Schoolsoepie is trotse partner van het project Gezonde Schoollunch 
Wat is het effect van een gezonde schoollunch op het eetgedrag van kinderen? Dit en meer wordt onderzocht in het project ‘Gezonde Schoollunch’ uitgevoerd door Wageningen University & Research en de Vrije Universiteit Amsterdam. Een jaar lang krijgen de kinderen van 3 basisscholen in Amsterdam, Vlaardingen en Lunteren dagelijks een gezonde ‘zelfsmeer’lunch. De kinderen mogen elke dag kiezen van een lunchbuffet dat bestaat uit volkorenbrood, gezond beleg, groente. En 1x per week mogen wij ze verblijden met een lekker & gezond soepie!

Extra groente voor de meest sportieve school van Nederland
Na de kerstvakantie genieten alle kinderen van basisschool de Vijf Hoeven in Tilburg iedere maandag van een lekker en gezond soepie tijdens de lunch. Basisschool de Vijf Hoeven is de sportiefste school van Nederland en illustreert met deze actie op een hele concrete manier in hoeverre zij hun kernwaarden Gezond & Kansrijk vorm en inhoud geven. Schoolsoepie is ontzettend trots op deze samenwerking en heel gelukkig met het feit dat ruim 200 kinderen gedurende 1,5 maand van een gezond soepie genieten!

We horen graag van je!

0